Wednesday, 24 April 2013

259


ini rahsia
rahsia celaka
maaf kan aku

kau tak berhak tahu
kerna ia cuma mengundang sakit
yang akan bernanah
dalam pembuluh darah kau

Wednesday, 17 April 2013

258

apa guna
kasih sayang
kita yang erat dulu
jika
dalam sekelip mata
dalam selafaz kata
kau siat
dan koyakkan
tanpa kau fikir
betapa dalamnya
nilai darah dan daging kita?

257


Heyho peeps

Godekgodek lappy, beta jumpa pic  poyo beta. Muahaha. Nah, sila menjamu mata

jemput makan tulang ayam. ahaha
 weh gemok, sila senyum =,=
 oke, pandai dah senyum. Goodboyyyy~ hahaha



 sopan kan? *puihh





 *berok jyeahhh~











 saya pemalu *puihh puihhhh

Dah. Itu je. kbai

Friday, 12 April 2013

256

hantu stokin

beta syak ada hantu stokin kat kolej lama beta. Ahaha y? Dulu masa awal sem, aku dok kat kolej no 3 before aku stay kolej aku sekarang. Well, aku memang dah biasa kene sakat. Suke nau mike ni gurau manje ngan beta. Maklumlah, beta kan peymes *puihh. Its habit kalo taim tido, aku pakai stokin. Tapi kalo kat rumah, habuk ta pakai *panas. So, d first night aku cam ingatingat ayam je aku pakai ke tak. Sebab aku tejaga tengah malam n dalam mamaimamai aku pakai stokin. Pagi tu, aku tengok stokin aku da ade kat tepi. Tempat aku salu longgok kalo malas pakai. Kompius lah aku dat taim. So aku ignore lah. Malam second, aku sure aku pakai stokin. Sure sangat okeh. Sekali pagi tu aku tengok stokin tersebut elok ada kat tempat asal. Apakah?? Biadap setan ni. Cabot stokin aku taim tido =..=

Semalam aku tumpang tido bilik membe aku kat kolej lama. Sebab aras aku elok lak tade letrik. Hangin aku. Malam tersebut aku tido kol tiga. Biasa la aku tido taim gitu. Normal. Macam biasa, aku pakai stokin. Pagi tadi aku tebangun sebab alarm subuh aku n aku pelik asal sejuk bebenau. Aku tgk stokin aku dah tade. Aku reraba la kat area kaki kan. Niat hati na pakai balik. Okeh, tade. Aku pelik dah. Sekali toleh, stokin tersebut elok tersusun kat sebelah kepala membe aku. Sah ini keja hantu stokin.

Weh hantu stokin, ape ke suke nau ko cabot stokin aku taim tido haa? Kalo na stokin, p la amek dalam almari aku. Ade lagi dua tiga pasang. Tayah na dengki.

sekian cerita beta

kbai

Tuesday, 2 April 2013

255

Oh. Itu hari ada kenduri kawen sedara. Opkos kena pakai kurung. Sibs yang lain tana ikot. Aku lak ikot sebab pas tu na balik kolej terus. So, terpaksa la =..= fyi aku bukan pemakai tegar kurung. Rimas kot. Just pakai if ade funtion kekawen n presentation je. huuu N on dat day, aku terasa seperti gadis sangat wehhh. *puihhh. Kurung n tudung. A good combination to make me look like gadis sopan *blerghhh

Dalam kereta amat bosan. So aku dengan suka hati  snap pic syok sendiri. hakhakhak :D My mom gelenggeleng kepala. wuwuwu~




Gua na rembat ini spec. Tadi da kena warning awalawal ngan adek aku jangan rembat *chessss!